کانالِ تازه
«فعال» را بردارید ⇐ پخش کاملاً قطع می‌شود. فقط «نمایش در سایت» را بردارید ⇐ پخش برقرار می‌ماند ولی از فهرستِ عمومیِ سایت حذف می‌شود.